Orvoslátogató - Budapest

264740BR
Orvoslátogató - Budapest
A Novartis betegközpontú és transzparens együttműködésre épülő kereskedelmi stratégiájának megvalósítása és ezzel a promotált gyógyszerre vonatkozó értékesítési célkitűzések elérése, a piaci részesedés növelése mellett. A tevékenység elsődleges fokuszában a betegek életminőségének javítása áll. Az eladások maximalizálása és a fenntartható növekedés érdekében a promótált termékre/termékekre vonatkozó alapvető, illetve részletes információk biztosítása a célközönség részére, összhangban az értékesítési ciklusra jóváhagyott marketing stratégiákkal. A Novartis és a Novartis Hungária képviselete a vállalat értékrendjének és elvárásainak megfelelően.
Főbb feladatok:
* A promócionált termékeinek eladási terveinek megvalósítása és a piaci részesedés növelése, a vonatkozó értékesítési költségvetés betartásával.
* A működési területre vonatkozó látogatási és aktivitási terv kidolgozása, amelynek célja a célcsoportra irányuló látogatások számának és hatékonyságának maximalizálása.
* Az orvosi panel optimális összetételének folyamatos kontrollálás és frissítése. Az értékesítési céloknak megfelelő látogatások minőségi és mennyiségi szempontok szerinti tejesítése.
* Az orvosok megoszlásának folyamatos ellenőrzése, az ügyfélinformációk karbantartása.
* A célcsoportjaiba tartozó orvosok ellátása a szükséges részletes és alapvető információkkal.
* A látogatások és területi aktivitások munkatársakkal történő összehangolása, hogy a célcsoportba tartozó orvosok tájékoztatása optimális gyakorisággal történjék Az értékesítés és ügyfélszolgálat javítását célzó kezdeményezések kidolgozása, megvalósítása.
* A konkurenciáról szóló információk felhasználása az eredmények növelése érdekében
* A költségvetést optimálisan hasznosító területi terv készítése.
* Rendezvények szervezése és belföldi kongresszusokon való részvételek.
* Adminisztratív és jelentéstételi kötelezettségek határidőre való teljesítése.
* A munkatárs kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységét a vonatkozó jogi szabályozás, a Novartis belső előírásai (SOP-k), különös tekintettel a Corporate Citizenship/Vállalati Polgárság, a Code of Conduct/Szervezeti Magatartás kódex, az P3/Novartis Promóciós Szabályozás és a Conflict of Interest/Érdekütközés Szabályzat előírásainak betartásával látja el A munkakör betöltőjének felelőssége a tevékenységére vonatkozó külső és belső szabályozók és előírások megismerése, az előírt képzések elvégzése és a szabályozókkal teljes összhangban végzett napi feladatellátás.
* Orvos, gyógyszerész, fogorvos, biológus, vegyész vagy egészségügyi főiskolai diploma
* angol nyelvtudás előnyt jelent;
* 3-5 év releváns, hasonló területen szerzett szakmai gyakorlat
* Eredményorientáltság
* Magas szintű értékesítői készségek
* Kiemelkedő tervező és szervező készség
* Képes önállóan, hatékonyan végezni a területi munkáját
* Hatékony kommunikációs készség
* Jó együttműködési készség kollégákkal és társosztályokkal
* Elemzői képesség és strukturált gondolkodás
PHARMA
Region Europe GenMed
Hungary
Budapest
Hungary
Full Time
Regular