nemzetközi képviseletek | kapcsolat | oldaltérkép | segítség

 

 

 

 

A Novartis-ról

A svájci, bázeli székhelyű Novartis cégcsoport innovációi mindannyiunk számára kiemelten fontos értéket teremtenek.

 
 

Innovatív gyógyszergyártó vállalatként, a legkülönbözőbb egészségügyi problémákra, köztük olyanokra kínál megoldást, amelyeknek a gyógyításához a megfelelő terápia nem áll rendelkezésre. Készítményeivel hatékonyan segíti az emberek egészségének helyreállítását, hatásos és biztonságos megoldásokat kínálva a különböző betegségek gyógyításához.

A Novartis csoport három fő divíziója a Pharma, amely szabadalom-védett, vényköteles gyógyszereket állít elő és forgalmaz, a Sandoz, amely a szabadalmak lejártával megfizethető, magas minőségű generikumokkal nyújt megoldásokat és az Alcon, amely innovatív szemészeti termékeivel áll a betegek rendelkezésére.

2013-ban a Novartis Csoport forgalma 57,9 milliárd dollár volt, míg kutatás-fejlesztésre az elmúlt évben mintegy 9,6 milliárd dollárt fordított csoportszinten (bevételének mintegy 17%-át). A Novartis Csoport a világ több mint 140 országában közel 136 000 munkatársat foglalkoztat. (Novartis, Annual Report, 2013)
A gyógyszeripar világának egyik legjelentősebb vállalataként a Novartis, nyereségének jelentős részét a kutatás-fejlesztésre fordítja, azért, hogy a betegek és a társadalom szükségleteit megcélozva, innovatív egészségügyi megoldásokat fejlesszen. Továbbá törekszik arra, hogy saját és támogatott felelősségvállalás programjain keresztül a társadalom minél hasznosabb tagjává váljon.

 

Részvény információk

SWX

 
 

 

NOVZn

 

 
 

 

NVS

 

 
nemzetközi oldalak

Egyesült KirályságFranciaországNémetországSvájcUSA

 

TÁMOP 2.1.3

TÁMOP 2.1.3

Képzés a Novartis Hungária Kft-nél.

Szívelégtelenség Napja

Szívelégtelenség Napja

Május 8-a a Szívelégtelenség Napja a világban.

Kapcsolat

KapcsolatLépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink bármelyikén!