nemzetközi képviseletek | kapcsolat | oldaltérkép | segítség

 

 

 

 

Társadalomért

Vezető gyógyszervállalatként a Novartis világszerte elsődleges fontosságúnak tartja a társadalmi felelősségvállalást. Elkötelezetten küzd a környezet terhelésének csökkentéséért.

Novartis Közösségi Nap

Novartis Közösségi Nap 

A Novartis Közösségi Nap a vállalat 1996-os megalakulásának állít emléket. Évente egyszer a munkatársak világszerte önkéntes társadalmi munkával segítik a leginkább rászorulókat.

Együtt az egészségért 

A Novartis Hungária Kft. által életre hívott EGYÜTT AZ EGÉSZSÉGÉRT program hosszú távú ágazati összefogással törekszik a magyar egészségügyi rendszer hatékonyságának növelésére, középpontban a legfontosabb szereplővel: a beteggel.

“2011-ben a Novartis világszerte 1,7 milliárd dollár értékben látta el gyógyszerrel a rászoruló térségeket, mellyel összesen 89 millió beteget ért el.”

Innovatív gyógyszercégként figyelmet fordít az eddig ellátatlan betegségekre is, folyamatosan megoldásokat keres arra, hogy a leginkább rászorulók is gyógyszerhez jussanak.

Hazai felkarolt programok

Hazai felkarolt programok 

A Novartis Hungária tevékenyen részt kíván vállalni abban, hogy a javuló egészségügyi ellátással és az egészségesebb lakosság által növekedjen Magyarország versenyképessége.

Globális kezdeményezések 

A Novartis támogató szerepet kíván vállalni abban, hogy a betegek gyógyszerekhez való hozzájutása megoldott legyen.A Fortune Magazin „A Világ Legelismertebb Vállalatai” elnevezésű felmérésén a Novartis már második éve az első a gyógyszercégek rangsorában.
 

Karrier

Karrier

Sikerünk teljes mértékben munkatársaink kreativitásától, teljesítményétől és eredményétől függ.

Novartis Betegegyesületi Nap

Novartis Egészségnap

Novartis Egészségnap a törődés és gyógyítás jegyében - A magyarországi betegszervezetek első országos találkozója